Dit is een herhalend evenement

Watoto: ochtend- & avonddienst

zon12mei12:15zon13:30Watoto: ochtend- & avonddienst

Evenement details

Op zondag 12 mei 2024  verzorgt het Watoto kinderkoor uit Oeganda een bijzondere avond in CLC Groningen.

Het is blije energiek avond, maar ook serieus en diep. De kinderen zingen en dansen en delen hun ervaringen, hoop en dromen.

Het koor bestaat uit 18 kwetsbare (wees)kinderen met hun begeleiders. Ze zingen hoofdzakelijk in het Engels, met Afrikaanse ritmes en dans. Deze kinderen zijn het geluid van hoop voor alle (wees)kinderen in Afrika. Kinderen die het zwaar hebben gehad. Deze ervaring geeft de kinderen hoop, ervaring en visie voor de toekomst. Al 11 verschillende koren reisde de wereld over. Ze zongen in theaters en kerken, in het Witte Huis en in Buckingham Palace en binnenkort bij u in de buurt.

Toegang is gratis.
Tijdens de diensten is er moment voor een vrijwillige bijdrage.

Oeganda is jarenlang geteisterd door oorlog, ziekte en armoede. Hierdoor zijn er veel kwetsbare (wees)kinderen in het land. Watoto vangt deze kinderen op in kinderdorpen. Ze krijgen onderwijs, voeding en medische hulp. In elk huis woont een weduwe met acht kinderen. Een weduwe krijgt een gezin om voor te zorgen. De kinderen hebben eenliefdevolle moeder, een gezin en een toekomst. Dankzij stichting Watoto hebben ze de kans om sterke mannen en vrouwen te worden die hun Oeganda weer opbouwen.

Meer...

Tijd

12 mei 2024 12:15 - 13:30(GMT+02:00)

Hallo! Wat kunnen we voor je doen?
Scan de code