• WE LOVE GRONINGEN

    We zijn gepassioneerd over het dienen van onze stad Groningen en willen hoop brengen in een wereld in nood. City Life Church werkt samen met een aantal organisaties.
    Onze visie is om samen te blijven werken met grotere organisaties die al actief zijn in de stad. Waar wij, als kerk, meehelpen daar waar de hulp zo hard nodig is. Het is een eer & een voorrecht én vooral onze verantwoordelijkheid om onze stad te dienen.

De koudere, natte maanden van het jaar zijn weer begonnen en voor de daklozen in Groningen heeft ReShare een actie opgezet.

Vanuit City Life Church willen wij ook graag ons steentje bijdragen.

De actie is: inzamelen van schoenen (mag ook gebruikt, maar nog wel goed) en kleding (sweaters, truien, jassen, softshells, et cetera.) 9 van de 10 daklozen zijn mannen, daarom is de grootste behoefte ook aan herenkleding en -schoenen. Soms leggen deze mannen tientallen kilometers per dag af. Daarom zijn vooral stevige, waterdichte schoenen of stevige, sportieve schoenen heel erg welkom!

Voorbeeldteksten (whatsapp, NextDoor-app, Facebook groepen, etc) om jouw netwerk te bereiken om mee te helpen tijdens inzamelen voor ReShare:

De koudere, natte maanden van het jaar zijn weer begonnen en voor de daklozen in Groningen heeft ReShare een actie opgezet. De actie is: inzamelen van schoenen (mag ook gebruikt, maar nog wel goed) en kleding (sweaters, truien, jassen, softshells, et cetera.) 9 van de 10 daklozen zijn mannen, daarom is de grootste behoefte ook aan herenkleding en -schoenen. Soms leggen deze mannen tientallen kilometers per dag af. Daarom zijn vooral stevige, waterdichte schoenen of stevige, sportieve schoenen heel erg welkom!

Help jij mee?
Meer informatie? clcgroningen.nl/citycare

Groetjes,
#naam
#adres

Afgifte locatie’s

Fysiek

Elke zondag tijdens dienst van City Life Church in Groningen

ADRES:
Viaductstraat 3-3
9725 BG Groningen

Online

We vinden wel een manier 🙂
#brengen #halen

Laat het ons weten via hello@clcgroningen.nl

Hallo! Wat kunnen we voor je doen?
of scan de code