De koudere, natte maanden van het jaar zijn weer begonnen en voor de daklozen in Groningen heeft ReShare een actie opgezet.

  Vanuit City Life Church willen wij ook graag ons steentje bijdragen.

  De actie is: inzamelen van schoenen (mag ook gebruikt, maar nog wel goed) en kleding (sweaters, truien, jassen, softshells, et cetera.) 9 van de 10 daklozen zijn mannen, daarom is de grootste behoefte ook aan herenkleding en -schoenen. Soms leggen deze mannen tientallen kilometers per dag af. Daarom zijn vooral stevige, waterdichte schoenen of stevige, sportieve schoenen heel erg welkom!

  Voorbeeldteksten (whatsapp, NextDoor-app, Facebook groepen, etc) om jouw netwerk te bereiken om mee te helpen tijdens inzamelen voor ReShare:

  De koudere, natte maanden van het jaar zijn weer begonnen en voor de daklozen in Groningen heeft ReShare een actie opgezet. De actie is: inzamelen van schoenen (mag ook gebruikt, maar nog wel goed) en kleding (sweaters, truien, jassen, softshells, et cetera.) 9 van de 10 daklozen zijn mannen, daarom is de grootste behoefte ook aan herenkleding en -schoenen. Soms leggen deze mannen tientallen kilometers per dag af. Daarom zijn vooral stevige, waterdichte schoenen of stevige, sportieve schoenen heel erg welkom!

  Help jij mee?
  Meer informatie? clcgroningen.nl/citycare

  Groetjes,
  #naam
  #adres

  Afgifte locatie’s

  Fysiek

  Elke zondag tijdens dienst van City Life Church in Groningen

  ADRES:
  W.A. Scholtenstraat 27
  9711 XB Groningen

  Online

  We vinden wel een manier 🙂
  #brengen #halen

  Laat het ons weten via hello@clcgroningen.nl

  Hallo! Wat kunnen we voor je doen?
  Scan de code