Connectgroepen is hoe we zorgen voor elkaar.

In de kern gaat een Connectgroep minder over wat je doet en meer over met wie je het doet. We hebben elkaar allemaal nodig en daarom hebben we connectgroepen. Of je nu nieuw bent met connectgroepen of al een doorgewinterde connect bezoeker bent, er is een plek voor jou!

Wij geloven dat God wil dat iedereen een overvloedig leven ervaart hier op aarde, en Hij heeft ons ontworpen om vrijheid en genezing te vinden in relatie met anderen. Ontdek hoe levens worden veranderd in connectgroepen en hoe jij erbij betrokken kunt raken.

Wil je meer weten over de connectgroepen mail ons naar:
connect@clcgroningen.nl

Bij Alpha ontdek je op een ontspannen manier wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is laagdrempelig, leerzaam en ook heel gezellig! Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Ga dit inspirerende avontuur aan.

De Prayer Course bestaat uit zes interactieve bijeenkomsten voor kleine groepen, op basis van het Onze Vader. Het Onze Vader is een gebed dat Jezus ons leert in de Bijbel. De cursus is gemaakt om in gesprek te gaan over gebed en om je gebedsleven te verdiepen. Met onderwerpen als voorbede, onbeantwoord gebed en leren luisteren.

De cursus Groeien in Genade helpt je de onvoorstelbare rijkdom te gaan begrijpen van wat het betekent om Gods kind te zijn. Dat we niet ons uiterste best hoeven te doen om ons te gedragen zoals we denken dat een christen zich zou moeten gedragen. We kunnen simpelweg leven vanuit de waarheid over wie we nu zijn: vrij, onschuldig, zonder schaamte, moedig, nederig en klaar om veel vrucht te dragen!

De discipelschapcursus Freedom in Christ helpt je de waarheid te begrijpen over wie je bent in Christus en persoonlijke en geestelijke conflicten op te lossen. Je groeit verder in volwassenheid en vrijheid in Christus en wordt een discipel die vrucht kan dragen. De cursus heeft al voor heel veel mensen een groot verschil gemaakt in hun dagelijks en geestelijk leven.

In de Bijbel staan veel teksten over rijkdom, geld en vermogen. Blijkbaar vindt God het belangrijk dat we Zijn principes over wijs omgaan met geld leren ontdekken en ook leren toepassen. Iedereen heeft met geld te maken. Wil jij samen met anderen ontdekken wat Gods plannen zijn over omgaan met geld?

In een connect seizoen samen een Bijbelstudie volgen over een Bijbelboek, bijv. Romeinen, Jakobus, Efeziërs enzovoorts.

Een goed huwelijk vraagt aandacht! De Marriage Course is ontwikkeld om huwelijken te versterken.
De Marriage Course is voor stellen die willen investeren in hun relatie. De cursus is ontwikkeld door christenen, maar is relevant voor iedereen. De Marriage Course behandelt onderwerpen waar ieder stel mee te maken krijgt. Het maakt niet uit of je minder dan 2 jaar of meer dan dertig jaar getrouwd bent.

Hallo! Wat kunnen we voor je doen?
Scan de code