Cursussen

We bieden een aantal cursussen aan die je kunt volgen tijdens een connectseizoen.

Persoonlijk Groeitraject

Het leven met God is een reis. We helpen je graag te groeien in je persoonlijke relatie met Hem. In City Life Church kun je een persoonlijk groeitraject volgen, zie het als een groeipad. In een aantal stappen ontdek je steeds meer over wie God is, welke plannen en beloftes Hij voor je heeft en hoe je een vruchtbaar leven kunt leiden voor Hem. De stappen zijn natuurlijk niet verplicht, maar zijn een warme aanbeveling voor iedereen die wil groeien en ontwikkelen.

Alpha

Bij Alpha ontdek je op een ontspannen manier wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is laagdrempelig, leerzaam en ook heel gezellig! Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Ga dit inspirerende avontuur aan.

10 avonden en één dagdeel op zaterdag

Alpha Prayer Course

De Prayer Course bestaat uit zes interactieve bijeenkomsten voor kleine groepen, op basis van het Onze Vader. Het Onze Vader is een gebed dat Jezus ons leert in de Bijbel. De cursus is gemaakt om in gesprek te gaan over gebed en om je gebedsleven te verdiepen. Met onderwerpen als voorbede, onbeantwoord gebed en leren luisteren.

6 avonden

Groeien in Genade

De cursus Groeien in Genade helpt je de onvoorstelbare rijkdom te gaan begrijpen van wat het betekent om Gods kind te zijn. Dat we niet ons uiterste best hoeven te doen om ons te gedragen zoals we denken dat een christen zich zou moeten gedragen. We kunnen simpelweg leven vanuit de waarheid over wie we nu zijn: vrij, onschuldig, zonder schaamte, moedig, nederig en klaar om veel vrucht te dragen!

6 avonden en één dagdeel op zaterdag

Bijbelstudie

In het nieuwe seizoen willen we samen gaan duiken in de wortels en het fundament van het jodendom. Het heeft veel betekenis voor de kerk vandaag de dag, en er valt nog zoveel moois en verrassends te ontdekken!

6 avonden

Hallo! Wat kunnen we voor je doen?
Scan de code