ALPHA ONLINE

Wat is het doel van het leven? Wie is God en hoe zit het eigenlijk met Jezus? Wat is bidden of hoe lees ik de Bijbel? Misschien herken je deze vragen of ben je op zoek naar meer over het christelijk geloof.

Bij Alpha Online kun je op een ontspannen manier ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt en hoe dit relevant kan zijn voor jou. De serie online meetings zijn laagdrempelig, leerzaam en ook heel gezellig. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Ontdek samen antwoorden. Je bent niet de enige: wereldwijd volgden al meer dan 25 miljoen mensen een Alpha. In Nederland al meer dan 300.000. Ga ook op ontdekking en meld je aan!

Alpha Online bestaat uit een serie meetings die elk 90 minuten duren. Je ontmoet elkaar door middel van videobellen en kijkt een mooie film over het onderwerp van de avond. Daarna praat je hierover door met je vaste groepsgenoten.

Alpha Online is wekelijks op dinsdagavond om 19.30 uur en geheel gratis.
Startdatum: dinsdag 29 september.

Aanmelden doe je met het formulier hiernaast. Iemand van het team neemt dan contact met jou op en stuurt je alle informatie.

Normaal gesproken is Alpha een cursus op locatie. Elke avond beginnen we met gezellig samen te eten. Door de maatregelen rondom het coronavirus kan dit momenteel niet, maar de vragen die bij Alpha aan bod komen zijn juist nu zo relevant. Daarom kiezen we ervoor om Alpha online aan te bieden. We zijn dankbaar dat dit kan en hopen je te zien.

AANMELDEN ALPHA ONLINE

“Tijdens een kerkdienst vertelde een man over Alpha. Met gratis eten. Ik was gelijk enthousiast.” Ferdinand is elke Alpha-bijeenkomst aanwezig. “Als je aan mij vroeg of ik geloofde dat Jezus had bestaan, had ik nee gezegd. Geef mij maar bewijs. Laat mij maar een YouTube-filmpje zien.”