Matthijs & Ester Spijker

Hi,

Wij zijn Matthijs en Ester. Sinds 2011 bouwen wij mee aan City Life Church (CLC) netwerk. We zijn betrokken geweest bij de start van City Life Church Assen als onderdeel van het keyteam. City Life Church heeft ons geholpen in vele facetten van ons leven, zowel in ons huwelijk, het bouwen van ons gezin, de kerk, werk als in de relaties om ons heen. We zien Gods hand op ons leven en zijn Hem enorm dankbaar.

In 2017 begon er iets te veranderen. We merkten dat God iets nieuws ging doen in ons leven. Maar wat dit precies inhield wisten we niet.  Totdat in juni 2017 wij een gesprek hadden met senior pastor Erald van de Ridder. Hij vertelde over hoe CLC Nederland duidelijk van God richting kreeg naar de stad Groningen.

Voor ons de vraag om CLC te starten in Groningen. In de maanden daarop zijn wij heel gericht gaan bidden, en op zoek gegaan naar bevestiging. En meerdere malen sprak God tot ons en bevestigde ons om te starten in Groningen.

We zijn sinds september 2019 gestart met wekelijkse diensten in Groningen.
Sinds Kerst 2022, zijn we verhuisd naar weer een nieuwe locatie en plek om samen te komen. Elke zondag om 12:15u komen we samen in de Jeruzalemkerk (W.A. Scholtenstraat 27, Gronignen).

Kijk ook op de agenda voor de actuele informatie over andere activiteiten.

Tijdens de diensten hebben we goede muziek, enthousiaste sprekers en is er opvang voor de allerkleinsten en een mooi programma voor de kinderen in de basisschoolleeftijd. De diensten duren ca. 75 minuten.

Daarna is tijd om te connecten in de lounge; Talk & Drinks!

Wees welkom! We zien je graag!

Ben je geïnteresseerd, wil je meer weten of heb je vragen?
Laat het ons weten via hello@clcgroningen.nl

We hopen je binnenkort te ontmoeten bij City Life Church Groningen!