ALPHA – start 6 februari 2024

Vraag je je af of er meer is? Wat als je op zoek bent naar “iets” in je leven? Wat als je twijfelt over een God? Wat als… er een cursus is waarbij jij de kans hebt om het christelijk geloof te ontdekken, vragen te stellen en jouw kijk op de wereld te delen.

Dan is Alpha echt iets voor jou! Het maakt niet uit of je wel of niet gelooft of naar de kerk gaat.  Kom zoals je bent. Jij bent meer dan welkom! Ga een avontuur aan met jezelf en anderen.

Tijdens 10 interactieve en gezellige bijeenkomsten en een zaterdag kun je op een ontspannen manier ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen.

Alpha-cursus is dé kennismaking met God en het geloof. Connecten, ontmoeten, praten, lachen, leren, vragen, luisteren en ontdekken. Samen met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha.

Alpha is laagdrempelig, vrijblijvend, gratis en ook gewoon leuk!

Opzet van de Alpha cursus

Op de Alpha-cursus kom je wekelijks als groep bij elkaar. De cursus start altijd met een gezellige, lekkere maaltijd. Na het eten kijk en luister je naar een kort inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Lijkt het je wat? Kom dan naar de info-avond en kijk zelf of het iets voor jou is.

Elke avond begint om 18:30u en is om ca. 20.45u afgelopen.


Heb je interesse in Alpha?

Iemand van het Alphateam zal je dan zo snel mogelijk antwoorden.

Geïnteresseerd in Alpha

Hallo! Wat kunnen we voor je doen?
Scan de code